Jdi na obsah Jdi na menu

Poradna

30. 10. 2016

   Tato poradna je pro jednoduché otázky a odpovědi. Prosím, využívejte jí podle toho. Složitější otázky nebo otázky osobnějšího charakteru pište na přiložený email.

email: vestecrafael@seznam.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karolína V. - Otázka na tělo

18. 2. 2017 20:14

Dobrý den. Nevím, jestli to sem patří, ale nedá mi to abych se nezeptala. Slyšela jsem o Vás, že věštíte a pomáháte movitým, dokonce velice movitým klientům s jejich finančními i osobními problémy. Tak mne zajímá, proč a z jakého důvodu ještě věštíte zde a hlavně proč zdarma. Je to snad nějaký druh očistce od těch boháčů?? Nechci aby to vyznělo, že se Vás chci nějak dotknout, nebo urážet. To ne a jestli se Vám to bude tak jevit, tak se omlouvám. Jen jsem zvědavá, proto se ptám.

Rafael - Re: Otázka na tělo

19. 2. 2017 18:56

Zdravím Karol.
Nemusíte se bát, že bych se urazil a chápu Vaší otázku. To, že mám velmi bohaté klienty neznamená, že bych zapoměl na ostatní lidi a jejich normální běžné i méně běžné problémy. A to, že pro některé lidi vykonám věštbu zdarma neznamená, že by to byl nějaký jak říkáte očistec. To opravdu ne. A budu to dělat dál, dokud mi to čas dovolí. Vám Karol přeji krásné dny. S pozdravem Rafael.